För ett tag sen så var det en tjej i min studiegrupp som hade tagit med sig knäckebröd som hon hade gjort. Dem var riktigt goda och smakade som popcorn. Jag frågade henne om receptet så att jag kunde göra dem hemma och detta är min andra gång som jag gör dem.
Ingredienser:
* 2 dl majsmjöl
* 1/2 dl linfrön
* 1/2 dl sesamfrön
* 3/4 dl solrosfrön
* 1/2 dl pumpakärnor
* 1 msk chia frön
* 1/2 olivolja
* 2 1/2 kokande vatten
* Flingsalt

1. Häll i alla torra ingredienser i en skål

2. Blanda ihop

3. Häll i oljan


5. Häll i vattnet

6. Ta smeten och bred ut den tunnt på en plåt och strö på flingsalt. Kör den i ugnen på 175 grader i 30 min (Beroende på hur tjock den blir så varierar tiden)
Kommentera