Shit vilken bra jul jag har haft hittills! :) Julafton va riktigt bra med familjen och många bra julklappar blev det också. 
På julafton va Henrik och jag hemma med min familj och umgicks och den 25 åkte vi hem till Henriks föräldrar och umgicks, där vi också fick lite julklappar. Vi fick två stora fårskinn, som Henriks pappa hade fixat till oss. Riktigt dina och så mysigt att ha dem i soffan :). 



Igår så blev det en sväng till Jönköping för att åka på mellandagsrean. Hittade ganska mycket, vilket va kul! Efter Jönköping så blev det att åka hen till Hult, för att packa det sista tills idag, och sen blev det att åka hem till Henrik. På kvällen kom Anna förbi, då hon va hemma över jul ifrån Skåne. Det va riktigt kul att få träffa henne, då det va riktigt länge sen! :) 

Nu är vi påväg till Trysil!!! :) ska bli riktigt riktigt kul! Kan inte riktigt fatta att det är nu vi är påväg men det ska bli riktigt kul. Hoppas bara att jag inte har glömt något nu men får väl göra det bästa av situationen om det skulle vara så... Det är lite kul för Henrik gav mig inget på julafton, utan han sa att jag skulle få en överraskning när vi är i Trysil! :D Jag har inte någon aning om vad det är men han sa iaf att på söndag kl 17:00 ska vi göra något roligt. Kan knappt vänta och se va det är!! :)