Igår åkte jag ju iväg till Jönköping på kvällen för att festa lite med dem i klassen. Hade mest förväntat mig att det skulle bli helt okej men det blev så ler min förväntan och jag hade riktig kul!! :) Blev att vi först var hos en kille i klassen och sen blev det att vi drog i till en bar i centrum. Ska verkligen försöka vara med på dem festerna och sånt som kommer och den 12 så är det en sittning som jag absolut kommer att försöka få på! :)


Idag vaknade jag hyfsat tidigt och åt och fixade mig hos farmor, som jag sov hos, innan jag drog in till stan för att träffa Thomas som är en vän ifrån Eksjö,  för att ta en fika. Alltid kul att träffa personer som man innan umgicks mer ned än vad man för nu förtiden just för att man snackar om så mycket som hänt :). Blev också att gå förbi lagerhaus för att köpa en "munkform". Köpte en för någon vecka sen men det är inte riktigt en munkform sen ligger den hos Henrik och jag tänkte att jag skulle bjuda dem hemma på lite munkar så blev att jag köpte en till. Men denna var lite mer som en munkform bara att det blir hjärtformade munkarvistäkler för runda :) 


Nu är jag iaf påväg hem ifrån Jönköping och ska hem en stund och fixa lite innan jag drar in till stan och tränar och träffar Henrik :).