Nu ikväll hade jag min Grand Opening. Det var bara några stycken som jag hade bjudit in men alla kom inte men det var några som tur var iaf :). Det kändes riktigt bra faktiskt då alla fick veta lite allmänt om Herbalife sen också provsmaka dem olika produkterna. 
 
Imorgon kommer jag också att göra min första lite större beställning med lite fler beställningar som inte bara är ifrån familjemedlemmar. Detta känns också mycket bra och för varje gång något mer händer med Herbalife så blir jag bara mer och mer taggad :) Det var lite extra kul dag med för vi alla som var med scannade om oss, eller vi som gjort det innan gjorde en ny scanning och dem nya gorde då sin första. Har varit lite putt innan för jag har sett att jag har gått upp lite i vikt och tycker det suger lite men nu såg jag att jag nästan gått upp 1 kg i muskelmassa och sen att jag har ökat muskelmassa i nästan alla delarna i kroppen sen minskat i fett på dem ställena :D. Sen var det lite kul för min metabolisa ålder blev 15 år förra gången jag scannade mig och idag var den 13 år haha :P har nu ändast 1 år kvar att minska på för tydligen kan man bara vara 12 år som yngst sen tar det slut haha :P. 
Har ocksp lånat scanern tills på tisdag nästa vecka så att Henrik kan testa att väga sig och sen kanske det finns någon annan som man känner som vill testa.
 
Nu blir det att gå och lägga sig för att förbereda sig för lite träning imorgon och sen träffa älsklingen igen! ^^
 
Den scannern man använder