Jag har flera gånger varit inne på sidor som säljer olika typer av tavlor, och varit riktigt sugen på att köpa några st för att sätta upp alla på samma vägg. Vill ha flera olika storlekar med massa olika motiv på. Men då jag inte riktigt ha vetat vart man ska ha den och att det blir lite pengar som kommer att gå åt så bestämde jag mig idag för att man kanske kan måla några bilder för att göra lite samma grej själv 😊. 

Så idag så tog jag fram oljefärg och lite papper. Hade gärna velat skriva pensel men hade inga så det blev att måla med fingrarna och sen tandpetare haha. Såhär blev resultatet iaf


Jag tror att bilden på hjorten är klar men brevid fjärilsbilden funderar jag på att måla en annat typ av insekt, typ ett bi, skräddare eller en annan fjäril 😊. 

Är väl inte supernöjd men med tanke på vad jag hade att jobba med så blev jag ändå det.

Idag fick jag också ett kort ifrån försvarsmakten som visar att jag har rätt att åka med båtarna som vi kommer att använda oss av inom hemvärnet. 

Känner mig så stolt haha 😝

Nu är jag inne i stan för att gå till gymmet och köra ett mag och benpass! Sen efter det blir det att dra till tabatan och köra ett pass där 😊.